Søke etter dubletter og slette dem


Programvare til å søke etter
og slette dubletter

Jobber du med data? For eksempel innen markedsføring med adresselister? Da har du sikkert allerede irritert deg over at kvaliteten på dataene dine i de fleste tilfeller ikke er så god som den kunne være. For eksempel inneholder de ofte dupliserte oppføringer som er vanskelige å identifisere, spesielt hvis det dreier seg om navn på selskaper eller personer. Eller du står overfor problemet med å måtte slå sammen data fra ulike kilder. Da bør du ta en titt på følgende produkter:

  • DedupeWizard 8: Et oversiktlig og enkelt program, som kan betjenes uten tekniske kunnskaper, for å søke etter dubletter via telefonnummeret, e-postadressen og/eller postadressen i Excel. Søket etter dubletter kan gjøres innenfor en adresseliste eller mellom to adresselister, som for eksempel ved sperelister.
  • DataQualityTools 8: Overfor DedupeWizard tilbyr DataQualityTools på flere muligheter ved søk etter dubletter i tillegg til en hel rekke med videre funksjoner til å bearbeide adresser, som for eksempel en funksjon for ta fra hverandre og føye sammen datafelt. Ved siden av Excel-filer kan du også bearbeide ACCESS, dBase, tekstfiler og databaseservere som MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE og MySQL.
  • BatchDeduplicator 8: BatchDeduplicator'en inneholder hovedsakelig de samme funksjonene til å søke etter dubletter som DataQualityTools. Akkurat som ved DataQualityTools kan det her også bearbeides et par millioner datasetninger uten problemer. Prosjektene kan her utstyres med et tidspunkt til utføringen og startes jevnlig, for eksempel hver torsdag klokken 14:00.

ytterligere informasjon: www.dataqualityapps.com